Dr. Organic Guava Serisi

Whatsapp ile bilgi almak için hemen tıkla

uploaded picture

Organik Guava

Tropiklerin tutkusunu yakalayın ve duyuları cezbedin.

Bu seri parlaklık ve ışıltı sağlarken cildi canlandırır ve aydınlatır!

Kökenler

Bu egzotik süper meyvenin ilk olarak 1500'lerde keşfedildiği ve güney Meksika'dan geldiği düşünülüyor. İnsanlar, kuşlar ve diğer hayvanlar aracılığıyla daha sonra tropikal Amerika'nın diğer sıcak bölgelerine ve Karayipler'in bir yerlisi olarak hâlâ yaşadığı Batı Hint Adaları'na yayıldı. Cazip tadı, sansasyonel aroması ve ayrıca portakal meyvesinden dört kat daha fazla C vitamini içermesi de onu cilt bakımında da kullanmak için popüler bir meyve haline getirdi.


Faydalar

Aloe vera, shea yağı, ayçiçeği tohumu yağı, hindistancevizi yağı ve kakao tohumu yağı gibi çeşitli bileşenlerin kullanıldığı guava serimiz, cildinizi aydınlatmaya, tazelemeye ve nemlendirmeye yardımcı olmak için tasarlanmıştır.


Güzellik Artırıcı

Guava meyvesi sadece cildinizin büyüleyici kokmasına yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda özellikleri cildinizin daha hoş görünmesine ve hissetmesine de yardımcı olur. Aromasında rahatlayın ve ekstra bir desteğe ihtiyacınız olduğunda egzotik tutkusunun duyuları yakalamasına, cildi yenilemesine, aydınlatmasına ve parlatmasına izin verin. Tropiklerden gelen bu ikramla güne hazırlanın.


Bir Tarih

Portekizli sömürgeciler guava meyvesini Yeni Dünya'dan getirdiler. Asya ülkeleri onu bir mahsul olarak benimsedi, yetiştirdi ve şekerli tadını keşfetti. Oradan yemek tariflerinde kullanıldığı Mısır'a yöneldi ve ardından Fransa kıyılarına gitti. O zamandan beri, dünyanın dört bir yanındaki insanlar, bir tohumdan büyümesi iki ila sekiz yıl sürebilen, büyük bir tada ve aromaya sahip küçük bir süper meyve olan 'Psidium guajava'nın tadını çıkarıyor.


'Kokusal' Cilt

Muhteşem aroması ve bol miktarda C vitamini ile guava, cilt bakım rejimine mükemmel bir katkı olabilir. Tropikal, tatlı kokusu cildinizi desteklesin ve özelliklerinin biraz desteğe ihtiyaç duyabilecek alanları aydınlatırken nemlendirme ve parlaklık sağlamasına izin verin. Yenilenin, enerji verin ve yayın.